ARGO 100

argoB.jpg

ARGO 100 är perfekt för paddlaren som vill njuta av en stabil och avkopplande kajakupplevelse under den kalla så väl som den varma årstiden. Med sina 16 kg är ARGO 100 otroligt lätt att transportera och få upp på biltaket. Justerbara fotstöd, ett justerbart ERGOFORM säte med vadderad ryggstöd och sittdyna för din bekvämlighets skull. 

 

Förvaringslucka i fören och en nedsänkt förvaring på akterdäck med gummiband, som håller dina prylar på plats, gör att du lätt får med de prylar du behöver. Flaskhållare, dräneringsplugg och bärhandtag.

 

Tillverkad i Pelicans patenterade RAM-X material. En exceptionellt hållbar polyeten plast med hög styvhet men fortfarande med låg vikt.

 

argo100c.png
argo100b.png

Längd: 305 cm

Bredd: 71 cm

Vikt: 16,3 kg

Kapacitet: 125 kg

Färg: Röd med vitt skrov

Rekommenderat pris: 5 730:-

ARGO 80

argo80a.png
argo80c.png
argo80b.png

Argo 80X är framtagen för den lite mindre paddlaren som vill ha en stabil och säker upplevelse på vattnet. Vare sig det är en sjö eller lugnare å. Den har dock så stor sittbrunn att en vuxen lätt kommer i och ur.

Förvaringsplats på akterdäck med gummiband som håller din utrustning på plats, bärhandtag, dräneringsplugg och ett justerbart ERGOFORM säte för många sköna timmar ute på vattnet.

ARGO 100 är tillverkad i Pelicans beprövade RAM-X, en otroligt stark polyeten som är både starkare och styvare än vanlig polyeten, för att hålla för många minnesvärda utflykter.

Längd: 236 cm

Bredd: 71 cm

Vikt: 12,2 kg

Kapacitet: 91 kg

Färg: Melerad Röd/gul med vitt skrov

 

Rekommenderat pris: 4 495:-

FAZER 100
fazera.jpg
fazerc.jpg
fazerb.jpg

Fazer 100 är en mycket trevlig rekreationskajak med stor stabilitet.

Den har ett justerbart ERGOFORM ™ ryggstöd med sittdyna för ökad komfort, förvaringslucka, gummiband som håller dina prylar på plats. Dränerings plugg och bärhandtag.

Fazer 100 är tillverkad i Pelicans beprövade RAM-X, en otroligt stark polyeten som är både starkare och styvare än vanlig polyeten, för att hålla för många minnesvärda utflykter. Så ta med din FAZER 100 på

ditt nästa äventyr. Vi ses på vattnet!

Längd: 305 cm

Bredd: 71 cm

Vikt: 17 kg

Kapacitet: 125 kg

Färg: Melerad röd/gul med vitt skrov.

 

Rekommenderat pris: 5 395:-

SOLO
soloa.png
soloc.png
solob.png

Solo är en mycket funktionell sit-on kajak för de minsta paddlarna.

Otroligt stabil, lätt att manövrera, lätt att komma upp på igen om olyckan varit framme eller om man bara tagit sig ett dopp. Naturligtvis osänkbar.

Dräneringsplugg, gjutet bärhandtag och gjutna fotstöd.

Levereras med en barnpaddel och varningsflagga.

Tillverkad i RAM-XS, slagtåligt material som håller i längden.

Längd: 183 cm

Bredd: 61 cm

Vikt: 8,6 kg

Kapacitet: 45 kg

Färg: Gul

 

Rekommenderat pris: 2 695:-