pelicancatch120.jpg
pelicancatch120B.jpg
pelicancatch120C.jpg

Pelican Catch 120

Catch 120 är utan tvekan tillverkad för den seriösa kajakfiskaren som vill ha lite mer utrymme och plats för prylar. Lastkapaciteten på 181 kg gör att du får med dig allt du behöver och lite till. Kursstabil och lättdriven.

 

Tack vare sitt tunnelskrov ger den dig en enastående stabilitet, vilket gör det enkelt att stå upp och fiska. Den stora ytan med halkmatta gör det ännu tryggare.

 

Gott om utrymme att att montera dina tillbehör på. Två tillbehörs öglor och fyra spöhållare. 2 spår för extra utrustning som t ex ekolod eller gps. Paddelhållare på båda sidor som håller paddeln ur vägen under fisket.

Dräneringsplugg.

 

Stort förvarings utrymme under den lätt öppnade luckan fram, där håller sig dina prylar eller batteri sig torrt. Nedsänkt förvaring bakom sätet, där elastiska band håller dina saker på plats.

 

Catch 120 är utrustad med Pelicans justerbart Ergocast G2 säte. Ett luftigt säte som du lätt flyttar mellan lågt och högt läge, för många bekväma timmar ute på vattnet. Justerbara fotstöd gör paddlingen ännu bekvämare. 

 

Tillverkad i Pelicans patenterade RAM-X Premium material. En exceptionellt hållbar polyeten plast med högre styvhet men fortfarande med låg vikt.

Längd: 355 cm

Bredd: 86 cm

Vikt: 31 kg

Kapacitet: 181 kg

Färg: Lava orange

 

Rekommenderat pris: 14 295:-

catch100B.jpg
Skärmavbild 2019-03-18 kl. 14.28.55.png
Skärmavbild 2019-03-18 kl. 14.29.23.png

Pelican Catch 100 

Catch 100 är med sina 305 cm den minsta kajaken i Catch familjen.

Lätt att hantera och förvara. De flesta kan enkelt bära, få den upp och ner från biltaket. Tack vare sitt tunnelskrov ger den dig en enastående stabilitet, vilket gör det enkelt att stå upp och fiska. Den stora ytan med halkmatta gör det ännu tryggare och en stropp hjälper dig att komma upp i stående läge.

 

Justerbara fotstöd gör paddling bekvämare och du kan enkelt byta sitt säte från paddelhöjd till fiskehöjd genom att helt enkelt flytta sätet från lågt till högt läge. När du är redo att stå, vänd du bara sätet bakåt för att ge dig ännu mer däckutrymme att stå på. 

 

CATCH 100 kommer laddad med funktioner som alla sportfiskare kommer att älska. En främre snabbspärrs lucka som fungerar bra för din utrustning eller varför inte ett batteri till ditt ekolod, som enkelt kan monteras på någon av de två riggspåren som sitter förmonterade. Det finns två tillbehörsöglor, fyra spöhållare och två paddlelhållare men det finns tillräckligt med utrymme att montera det du själv känner att du har behov av. 

 

Tillverkad i Pelicans patenterade RAM-X Premium material. En exceptionellt hållbar polyeten plast med högre styvhet men fortfarande med låg vikt.

Pelicans unika tillverkningsprocess gör att de kan inkludera ytterligare flotation inuti skrovet, för ökad flytkraft.

Längd: 305 cm

Bredd: 86 cm

Vikt: 24,5 kg

Kapacitet: 159 kg

Färg: Däck i granit och skrov i grått

 

Rekommenderat pris: 12 795:-

Skärmavbild 2019-03-18 kl. 14.49.10.png
sentinelb.png
sentinelc.png

Pelican Sentinel 120XR

 

Sentinel är med sina 366 cm längd och 76 cm bredd en mycket paddelbar fiskekajak. Har en skrovform som mer liknar en vanlig kajak med flat botten vilket gör den både snabb och kursstabil.

 

Gott om plats att att montera dina tillbehör på. Två tillbehörs öglor, en svängbar spöhållare och två fasta spöhållare. Dräneringsplugg.

 

Stort förvarings utrymme under den lätt öppnade luckan fram, där håller sig dina prylar torra. Nedsänkt förvaring bakom sätet, där elastiska band håller dina saker på plats. Även en mindre lucka precis framför sätet för mindre saker som drag och mobiltelefon.

 

Sentinel 100XR är utrustad med Pelicans Ergocast SB säte. Justerbara fotstöd gör paddlingen ännu bekvämare. 

 

Tillverkad i Pelicans patenterade RAM-X Premium material. En exceptionellt hållbar polyeten plast med högre styvhet 

men fortfarande med låg vikt.

Längd: 366 cm

Bredd: 77 cm

Vikt: 22,7 kg

Kapacitet: 147 kg

Färg: Däck i granit och grått skrov

 

Rekommenderat pris: 10 995:-